~ Elke dag is de beste dag om er het allermooiste van te maken~

 

Mijn naam is Marleen Min, 37 jaar en eigenaresse van House of Dhuta.
Ik ben yogadocent, mindfulness trainer, kind- en jongerencoach en docent op het MBO. 
Geboren en getogen in Limmen, maar voor de liefde naar Spanbroek verhuisd. Daar woon ik nu met mijn vriend René en onze drie fantastische kinderen Stijn, Moos en Robin.

House of Dhuta is ontstaan vanuit de behoefte jongeren te kunnen begeleiden en te ondersteunen om in balans te komen, met problemen om te kunnen gaan, op te lossen of te voorkomen. Om ze (terug) in hun kracht te zetten en te voelen wie ze echt zijn. 
Binnen House of Dhuta help ik jongeren een positief zelfbeeld te creëren en/of te behouden, om gevoelens te uiten, te ervaren dat je goed bent zoals je bent, je weer in contact te brengen met je intuïtie en bewust te zijn van je lichaam en ziel.

Na twaalf jaar werken in het voortgezet onderwijs is mijn wens om iets anders te gaan doen langzaam gegroeid.
Graag wil ik meer kunnen betekenen voor de kinderen, jongeren en ouders die dat nodig hebben. 
Door verschillende opleidingen en cursussen te volgen, heb ik kunnen ontdekken wat bij mij past en hoe ik vanuit mijn visie de coaching het beste kan toepassen.
Ook het beoefenen van yoga, wat ik nu ruim 10 jaar doe, heeft mij bijzonder mooie en nieuwe inzichten gegeven. 
Het heeft mij vooral rust gebracht, fysiek en mentaal. Tijd om juist níet na te denken. Het meenemen van de mindfulness theorie in het dagelijks leven. Het zorgt ervoor dat ik elke keer wanneer ik het nodig heb terug bij mezelf kom. Mijn echte zelf. Dat gevoel is zo waardevol, dat gun ik iedereen. Dat maakt dat ik mij daar ook graag in wilde specialiseren om dit zo passend mogelijk over te kunnen brengen.

De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd:

* Docentenopleiding hatha yoga -  Anchahee Yogatraining
* Mindfulness trainer -  Arterre Nijmegen
* Yoga nidra voor jongeren -  Arterre Nijmegen
* Holistisch kind- en jongerencoach -  Arterre Nijmegen
* Docentenopleiding yin yoga - Yogapoint Woerden


Mezelf blijven ontwikkelen en nieuwe dingen leren over alles wat mogelijk een verrijking kan zijn voor mij, als yogadocent en als coach, is iets dat ik ontzettend graag doe. Mijn passie voor spiritualiteit krijgt op deze manier ook steeds meer een waardevolle rol in mijn leven.