COACHING

Voor kinderen en jongeren is opgroeien heel intensief. In het jonge leven komt er van alles voorbij. Dit kan zorgen voor een verstoord evenwicht tussen lichaam en geest. Het kind is niet meer als geheel in balans. House of Dhuta coacht vanuit holistische visie, wat betekent dat het proces van coachen wordt ingezet als geheel en kan kinderen/jongeren daarom op gewenste manier begeleiden bij het terugbrengen van die balans. 
House of Dhuta begeleid bij het (opnieuw) herkennen van gevoel en emoties, het accepteren daarvan en leert je die te kunnen controleren, wat zorgt voor: 
~ rust 
~ balans
~ levensvreugde
 
zelfvertrouwen
~ innerlijke groei 
~ positieve mindset


Holistische coaching helpt om weer in contact te komen met je intuïtie.
Door lichaam, geest en ziel als één te zien, zorg je voor meer balans in het leven. Alles staat namelijk met elkaar in verbinding, het geheel. Met geheel wordt bedoeld het fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele vlak. 
Er wordt volledig gewerkt vanuit de behoefte van het kind.

Ieder kind is welkom. Kinderen die enkel wat handvatten nodig hebben voor kleine problemen, maar ook jongeren die vastlopen in hun (persoonlijke) ontwikkeling. House of Dhuta biedt verschillende vormen van begeleiding en ondersteuning aan kinderen en jongeren waarbij innerlijke groei en herstel van een gezonde ontwikkeling altijd centraal staat. .

Wil je weten of House of Dhuta iets voor jou kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kennismakingsgesprek, ik help je graag!