Yoga in de kas! #ALLPlant

Woensdag 9 februari ging mijn wekker vroeg, want er stond om 07.30 uur een yogales van 60 minuten op het programma, te verzorgen aan een tal medewerkers van ALLPlant te Heerhugowaard.
Ontzettend bijzonder voor mij om zo de dag te beginnen, maar ongetwijfeld ook voor de deelnemers! Zo goed als alle deelnemers hebben weinig tot geen ervaring met yoga, dus aan mij de schone taak hen enthousiast te maken hiervoor.
Meteen vanaf de start werd het positief ontvangen en met serieuze concentratie meegedaan. 
Alleen maar dankbaarheid is wat ik voelde, nadat de les werd afgesloten. Een aantal kwam mij bedanken voor de les, dat ze het zo fijn vonden, maar vooral ook het rustgevende gevoel wat het na de les nog achterlaat. Wie wil er nou niet zijn werkdag zo beginnen? Dat geeft mij zo'n warm hart!


Na de les werd mij verteld dat de plantjes die in de ruimte stonden, de eerste kas is waar zij komen, om zo langzaam aan de volgende fases te kunnen wennen. Eigenlijk hetzelfde als de deelnemers van de yogales... Prachtige metafoor. 
Het was een cadeautje voor mij om dit te mogen meemaken. De positieve energie draag ik nu, de volgende dag, nog steeds met mij mee.
Bedankt lieve deelnemers! Tot een volgende keer!

Namasté,
Marleen


Yoga @ School! #StedelijkDaltonCollegeAlkmaar

Vandaag, maandag 7 maart 2022 was het eindelijk zover, yoga @stedelijkdaltoncollegealkmaar 🙌🏽
Elke maandag het 4e uur, daltonuur, geef ik aan een groepje tieners yoga. Speciaal voor 12 tot 18 jaar.
De kop is eraf! Het begin van iets moois. Steeds meer vraag naar yoga & mindfulness. Ook door tieners. Ik ben zo ontzettend blij en dankbaar dat ik dit mag geven! Op 22 april staat ook het Clusius College in Hoorn op het programma voor een 2 daagse workshop, superveel zin in!

Maak jouw eigen website met JouwWeb